Behandlingene

Energihealing

Energihealing er typen healing Lene Evana formidler. Den universale healingenergien blir kanalisert gjennom henne, som er intelligent og vet selv hvor i kroppen den behøves. Det blir arbeidet mest i Aura under denne type behandling.

Fjernhealing

Er det samme som en vanlig healing på benk, bare at vi ikke personlig møtes. Energiene fungerer like bra som ved en vanlig healing. Fordelen er at en kan motta denne healingen uansett hvor en er i verden, og når en selv har tid.


En velger selv om en vil ha energihealing eller reikihealing under denne behandlingen.

Reikihealing

Reikihealing er typen healing Inge formidler. Det er en rolig og balanserende energi som setter kroppen tilbake en avslappet tilstand, slik at kroppen kan reparere seg selv.

Kortlegg fra Ditt magiske livskart

Disse kortene skildrer sjelens intensjon og er ment for å styrke intuisjonen din.


Ønsker du å utforske den veien du går på nå? Ønsker du å stikke ut en ny kurs? Kanskje du må følge skrittene dine baklengs for å forstå hvordan du kom dit du er nå, eller kanskje velge et helt annet mål for reisen din. Ditt magiske livskart vil avdekke skjulte mønstre og vaner, skyggesider og fortidens avtrykk på ditt liv her og nå. Og peke ut veien fremover!


Du vil motta 5 kort som vil vise:

1. Fortidens innflytelse

2. Nåtidens innflytelse

3. Det du kjemper mot

4. Den neste riktige handling

5. Sannsynlig fremtidig målsetting


Sendes på E-post slik at du kan lese veiledningen i eget tempo 

Fjernhealing av dyr

Fjernhealing fungerer like bra på dyr som mennesker. Dyr har ikke samme "filter" som oss, så de tar lettere imot healing og ofte med kjappere resultat